Kuřecí maso Kuřecí maso Vepřové maso Vepřové maso Hovězí maso Hovězí maso Králičí maso Králičí maso Ostatní drůbež Ostatní drůbež Vejce Vejce Uzeniny Uzeniny Hotovky Hotovky

Vepřové maso

Kvalita a čerstvost hlavním cílem

Naši dodavatelé jsou partnery v holdingu RABBIT, zpracovávají prasata z vlastních a dalších českých chovů. Výrobní závody jsou pod neustálým veterinárním dohledem, čímž zajišťují bezpečnou a zdravou potravinu, která míří přímou cestou do řeznictví RABBIT.

V čem je naše vepřové jiné

  • Z většiny min. 90% Český původ,
  • Kontrola výroby  z pole až na talíř
  • Výroba pomocí nejmodernějších technologií a  nejpřísnějších standardů
  • Zdravá a bezpečná potravina
  • Férová cena

Co z našeho vepřového připravíte?

Vepřové maso

Grilování

Klasickou volbou je krkovice. Jako libovější varianta poslouží panenka nebo kotleta.

Naše tipy: Maso na gril nenaklepávejte a vyndejte ho včas z lednice, aby při grilování mělo pokojovou teplotu. 

Dušení

Na dušení si můžete vybrat plec, kýtu, pečeni nebo krkovici.

Naše tipy: Před dušením doporučujeme maso opéct, pak bude mít výraznější chuť. Při dušení by také mělo být maso ponořeno zhruba do poloviny, aby shora působila pára.

Pečení

Doporučujeme krkovici nebo vepřovou pečeni, jako libovější variantu. Případně bůček nebo plec na roládu.

Naše tipy: Vhodné je také nařezat tukovou vrstvu.

Minutka

Ideální je panenka na medailonky, můžete ale opéct i kotletu bez kostí jako přírodní řízek nebo udělat z kýty nudličky.

Naše tipy: Nudličky doporučujeme více kořenit a naložit předem na několik hodin do oleje. Maso osolte až těsně před přípravou.

Smažení

Doporučujeme krkovici, případně kýtu, která je jemnější a i lehčí na přípravu, nebo plec. 

Naše tipy: Na řízek je lepší použít domácí strouhanku z bílého pečiva, protože je jemnější. 

Seznam ocenění a certifikovaných výrobků Klasa