Aktuality

Konečně prémiové kuře, ze specializovaných českých farem Rabbit

Konečně prémiové kuře, ze specializovaných českých farem Rabbit

Jako první producent přinášíme Selské kuře, které na našich specializovaných farmách vykrmíme, v provozovnách Rabbit zpracujeme a vlastní dopravou přivezeme až do Vašeho řeznictví.
Okuste naše grilovací klobásky.

Okuste naše grilovací klobásky.

Řezníci doporučují štýrskou a oseckou se sýrem. Pochutnáte si ale i na dalších specialitách sortimentu Řeznictví RABBIT.
Dělení hovězího masa

Dělení hovězího masa

V dalším díle o částech masa Vám povíme něco málo o hovězím mase. Pro větší přehlednost Vám rozdělení doplníme o typické způsoby využití daných částí.
Dělení kuřecího masa

Dělení kuřecího masa

Další díl seriálu o dělení masa je tady. Dneska se zaměříme na dělení masa kuřecího.
Dělení vepřového masa

Dělení vepřového masa

Cítíte se ztraceni v dělení různých mas? Máte zájem se o tom více naučit? Je pochopitelné, že ne každý je schopen určit která část masa je která a případně říct k čemu se hodí. Proto jsme pro Vás připravili malý seriál o dělení mas, který Vám alespoň trochu udělá jasno.