Okuste naše grilovací klobásky.
Teplé dny, večery jsou již téměř v plném proudu a v ŘEZNICTVÍ RABBIT Vám nabízíme široký sortiment uzenin, které se hodí speciálně na gril, oheň, i do vody či pánvičku. Doporučíme Vám devět skvělých výrobků od českých výrobců, za které se můžeme postavit. A tipy na toto léto: Osecká klobása, Štýrská klobása, Špekáčky vázané, Chilli špekáček a další.
Řezníci doporučují štýrskou a oseckou klobásu.
Osecká klobása se sýrem
Tato delikatesa může být na gril, pánvičku i do vody. Na grilu moc nepropichujte, nebo Vám kousky sýra vytečou do grilu více, než byste sami chtěli. Chuťově se jedná o jednu z nejlepších klobás v grilovacím sortimentu. Mleté kousíčky zeleniny a sýru dodávají masité české klobáse jedinečný šmrnc.
Štýrská klobása
Kde jinde najdete 98% českého masa s takovým dochucením, že nepůsobí vůbec jako suchá. Velice jemné dochucení ohromí na grilu každého návštěvníka, a tak původ, obsah masa a ocenění Klasa už může dodat hostům třešničku na pomyslný dort.
Další klobásy vhodné na gril.
Klobása s medvědím česnekem
Nejzajímavější klobáska z České Skalice je oblíbená na nejedné zahrádce a kuchyni. Jemný medvědí česnek je stále IN, a tak můžete u grilu zasvítit i s tímto holdingovým klenotem.
Kachní klobása
Jedinečný produkt z kachního a krůtího masa vyděsí názvem nejednoho labužníka. Po prvním soustu však i řezník přestane být na pochybách a zastydí se za nelichotivé výrazy zvolené k názvu a hlavním obsahu masa. Těžko tuto specialitu seženete na jiných pultech.Jedinečný produkt z kachního a krůtího masa vyděsí názvem nejednoho labužníka. Po prvním soustu však i řezník přestane být na pochybách a zastydí se za nelichotivé výrazy zvolené k názvu a hlavním obsahu masa. Těžko tuto specialitu seženete na jiných pultech.
Papriková klobása a Klobása Pikant
Tyto dvě klobásy doporučíme milovníkům pálivější chuti, ale k feferonkám máme stále daleko. Pikant by měla být tou pálivější verzí s příměsí paprik. Klobásy se hodí na gril a nejen na něj.
Šunková klobása
Jemná šunková klobása neurazí žádného strávníka, a tak nesmí chybět v našem sortimentu. Minimum koření nebrání téměř nikomu v jejím konzumaci. Navíc je spolu s Pikant a Paprikovou klobásou výrobkem českým, který vzniká v České Skalici.
Štýrské párečky
Někdo by se divil, že párky můžete grilovat. Díky pevnému střívku uzpůsobenému i na zpracování na grilu si můžete pochutnat nad originálními Štýrskými párky. Řezníci od Brna dávají výrobku vysoký standard, který se opírá na více než 90% podílu masa.
Špekáčky vázané
A co k ohni kromě našich klobás na gril i oheň? Tradiční špekáčky poctivě vázané v České Skalici obsahují kousky špeku tak, že se budete olizovat nad šťavnatostí do zlatova opečeného buřtíku. Ne nadarmo jsou jedním z nejprodávanějších produktů v sortimentu pyšnícím se i Českou chuťovkou.
Karlovarské chilli špekáčky
Trendy výrobek pro chlapy a nejen pro ně jsou pikantnější chilli špekáčky z Doupovských hor. Rodinná výroba zaručuje vysoký standard té nejvyšší kvality. S chilli špekáčkem překvapíte nejen nápadem, ale i jeho chutí a kvalitou. Doporučujeme.