Kuřecí maso Kuřecí maso Vepřové maso Vepřové maso Hovězí maso Hovězí maso Králičí maso Králičí maso Ostatní drůbež Ostatní drůbež Vejce Vejce Uzeniny Uzeniny Hotovky Hotovky Ostatní Ostatní

Ostatní drůbež

Kachničku nejen v neděli

U chlazeného kachního masa se snažíme zajistit český původ suroviny a případně nabízíme i mraženou variantu kachen celých, prsou nebo čtvrtek/stehen. Výrobek vykouzlí na pekáči úsměv na rtech nejednomu zákazníkovi.

Krůtí - Specialita v širokém sortimentu

Krůtí maso doplňuje českou drůbež nabízenou naším zákazníkům. Pečlivě vybraní dodavatelé nám pomáhají nabídnout téměř kompletní sortiment krůtích dílů a minimální délkou cesty z výroby až do pultu.

Co z našeho kachního připravíte?

Ostatní drůbež

Roláda

Na roládu využijete prsní řízky. 

Naše tipy: Po naplnění prsou nádivkou je dobré opéct jej rychle na pánvi, aby se stáhlo a nádivka v něm po celou dobu pečení zůstala.

Steak

Ideální pro steak jsou krůtí prsa.

Naše tipy: Krůtí maso bývá sušší a z toho důvodu je lepší ho nechat několik hodin marinovat v oleji, než se rozhodnete jej osmažit.  

Polévka - kaldoun

Kachní nebo husí (případně kuřecí) vnitřnosti, jako například žaludky

Naše tipy: Pro větší výraznost polévky doporučujeme přidat kosti či celou kostru. 

 

Pečení

Zajisté si na pečenou kachnu můžete koupit celou kachnu, ale také si můžete koupit pouze kachní stehna.

Pomazánka - Kachní rillettes

Určitě doporučíme koupit kachní stehna

Naše tipy: Pokud Vám zůstane neochucený rilletes doma, můžete ho dát do zavařovací sklenice. Po zalití sádlem Vám vydrží v lednici po dlouhý čas.

Seznam ocenění a certifikovaných výrobků Klasa