Aktuality

Otevírací doba našich řeznictví na Velikonoce 2024

Otevírací doba našich řeznictví na Velikonoce 2024

Milí zákazníci, rádi bychom vás informovali o úpravě otevírací doby našich řeznictví na Velikonoce 2024.
Otevírací doba našich řeznictví na Vánoce a Nový rok 2023

Otevírací doba našich řeznictví na Vánoce a Nový rok 2023

Milí zákazníci, rádi bychom vás informovali o úpravě otevírací doby našich řeznictví na Vánoce a Nový rok 2023.
Přijímáme objednávky na Vánoce 2023

Přijímáme objednávky na Vánoce 2023

Začínáme přijímat vánoční objednávky na chlazenou krůtu, krocana, kachnu a další lahodné speciality, které vaše sváteční menu povznesou na novou úroveň. Naše maso je zaručeně čerstvé a pyšní se špičkovou kvalitu. Objednat si můžete přímo v našich řeznictvích.
Otevírací doba na Den boje za svobodu a demokracii

Otevírací doba na Den boje za svobodu a demokracii

Milí zákazníci, rádi bychom vás informovali o úpravě otevírací doby našich řeznictví na Den boje za svobodu a demokracii (pátek 17. 11. 2023).
Otevírací doba na Den vzniku samostatného československého státu

Otevírací doba na Den vzniku samostatného československého státu

Milí zákazníci, rádi bychom vás informovali o úpravě otevírací doby našich řeznictví na Den vzniku samostatného československého státu (sobota 28. 10. 2023).
Přijímáme objednávky na svátek sv. Martina 2023

Přijímáme objednávky na svátek sv. Martina 2023

Zajistěte si svou sváteční hostinu na svátek sv. Martina už nyní! Začínáme přijímat objednávky na chlazenou Husu s droby! Stačí si ji objednat ve vašem řeznictví a my ji doručíme přímo tam již 7. listopadu!
Jak správně skladovat maso?

Jak správně skladovat maso?

Aby bylo zajištěno, že maso zůstane čerstvé, chutné a bezpečné k jídlu, je důležité ho správně skladovat. Následující článek se zaměřuje na správné metody skladování různých druhů masa od chvíle, kdy je zakoupeno v řeznictví, až po jeho přípravu.
Novinka - Křupavé kuřecí masíčko z českých farem

Novinka - Křupavé kuřecí masíčko z českých farem

Milí zákazníci, rádi bychom Vám představili naši novinku – mražené kuřecí hotovky od řeznictví RABBIT!
Otevírací doba na státní svátky 5. a 6. července

Otevírací doba na státní svátky 5. a 6. července

Milí zákazníci, rádi bychom vás informovali o úpravě otevírací doby našich řeznictví na státní svátky 5. a 6. července.
Kouzlo domoviny

Kouzlo domoviny

„Kouzlo domoviny“ propaguje kvalitní české potraviny po boku všeho krásného, co domovina skýtá. Vždy se někam vypravíme, ať víme, jak místní kolorit života doplňují prodejny RABBIT. Obsah novin je ovlivněn činností vydavatele. Na zdar tohoto počinu si českým pivem připili šéf skupiny RABBIT inženýr Zdeněk Jandejsek a autor vize novin Richard Langer.
Otevírací doba na Svátek práce a Den vítězství

Otevírací doba na Svátek práce a Den vítězství

Milí zákazníci, rádi bychom vás informovali o úpravě otevírací doby našich řeznictví na Svátek práce (1. 5. 2023) a Den vítězství (8. 5. 2023).
Otevírací doba na Velikonoce 2023

Otevírací doba na Velikonoce 2023

Milí zákazníci, rádi bychom Vás informovali o úpravě otevírací doby našich řeznictví během Velikonoc.
Jaká je práce v našem řeznictví?

Jaká je práce v našem řeznictví?

Přemýšleli jste někdy, jaké by to bylo vyzkoušet si práci v našem řeznictví? Mrkněte, jak takový den vypadá.
Otevírací doba o Vánocích 2022

Otevírací doba o Vánocích 2022

Jaká bude otevírací doba našich řeznictví v období vánočních svátků? Mrkněte se na změny v otevírací době našich řeznictví ať vás zavřená prodejna nepřekvapí. 
Přijímáme objednávky na krůty a krocany 2022

Přijímáme objednávky na krůty a krocany 2022

Nabízíme možnost objednání chlazených krůt a krocanů na Vánoce. Závozy do Vašeho řeznictví budou probíhat v předvánoční týden 20. 12. 2022, 21. 12. 2022 a 22. 12. 2022. Objednejte si je ve svém řeznictví co nejdříve. Objednávky budou přijímány do 7. 12. 2022.
Otevírací doba na Den boje za svobodu a demokracii

Otevírací doba na Den boje za svobodu a demokracii

Vážení milovníci masa, ve čtvrtek 17. 11. budeme mít v našich řeznictvích zavřeno. Ale nezoufejte! Budeme se na vás těšit opět v Pátek 18. 11.
Zahájili jsme zabijačkovou sezónu

Zahájili jsme zabijačkovou sezónu

Máme něco nového, o co se s vámi chceme podělit! Naši řezníci usilovně pracovali na nových zabijačkových lahůdkách a jsme rádi, že se s vámi o ně konečně můžeme podělit.
Otevírací doba našich řeznictví kolem státního svátku 28. října 2022

Otevírací doba našich řeznictví kolem státního svátku 28. října 2022

Vážení milovníci masa, kolem státního svátku 28. října 2022 budeme mít v našich řeznictvích jinou otevírací dobu.
Přijímáme objednávky na sv. Martina

Přijímáme objednávky na sv. Martina

Není lepší způsob, jak oslavit svátky, než s pečenou husou, vínem a přáteli. A není lepší způsob, jak si takovou hostinu připravit, než s pomocí místního řeznictví RABBIT! Stačí si co nejdřív objednat chlazenou husu a my ji pro vás připravíme k vyzvednutí v pátek 11. 11. 2022.
Otevírací doba našich řeznictví na Den české státnosti 28. září 2022

Otevírací doba našich řeznictví na Den české státnosti

Mrkněte se na otevírací dobu našich řeznictví během státního svátku 28. září 2022, ať vás zavřená prodejna nepřekvapí.
NOVINKA - Venkovské kuře

NOVINKA - Venkovské kuře

Venkovské kuře je standardní plemeno kuřete s delší dobou chovu, větším prostorem, zkrátka něco lepšího na zub. Aktuálně ho můžete zakoupit ve kterémkoli řeznictví RABBIT napříč celou Českou republikou.
Léto za dveřmi: Je na čase se dostat do formy!

Léto za dveřmi: Je na čase se dostat do formy!

Zdravý životní styl si často spojujeme pouze s ovocem, zeleninou či luštěninami. Musíme si ale obstarat i zdroje bílkovin, nejlépe živočišného původu. Bílkoviny jsou totiž základní stavební jednotkou všech orgánů, svalů, starají se o růst a udržování tkání a tvoří protilátky pro boj s infekcemi.
Stipendijní program pro studenty

Stipendijní program pro studenty

Společnost RABBIT Trhový Štěpánov a.s. nabízí finanční podporu při studiu technických oborů na odborných školách a rozvoj dovedností žáků s cílem garance pracovního místa po úspěšném ukončení studia.
Grilovací sezóna

Grilovací sezóna

Teplé dny i večery jsou tady a my jsme si pro Vás připravili výčet produktů, které úplně pobízejí na nástup ke grilu a ohni.
Mimořádná opatření

Mimořádná opatření

Nový koronavirus je respirační virus. K přenosu dochází primárně kontaktem s infikovanou osobou, která zejména při mluvení, kašlání a kýchání šíří infekční kapénky na své okolí
Konečně prémiové kuře, ze specializovaných českých farem Rabbit

Konečně prémiové kuře, ze specializovaných českých farem Rabbit

Jako první producent přinášíme Selské kuře, které na našich specializovaných farmách vykrmíme, v provozovnách Rabbit zpracujeme a vlastní dopravou přivezeme až do Vašeho řeznictví.
Okuste naše grilovací klobásky.

Okuste naše grilovací klobásky.

Řezníci doporučují štýrskou a oseckou se sýrem. Pochutnáte si ale i na dalších specialitách sortimentu Řeznictví RABBIT.
Dělení hovězího masa

Dělení hovězího masa

V dalším díle o částech masa Vám povíme něco málo o hovězím mase. Pro větší přehlednost Vám rozdělení doplníme o typické způsoby využití daných částí.
Dělení kuřecího masa

Dělení kuřecího masa

Další díl seriálu o dělení masa je tady. Dneska se zaměříme na dělení masa kuřecího.
Dělení vepřového masa

Dělení vepřového masa

Cítíte se ztraceni v dělení různých mas? Máte zájem se o tom více naučit? Je pochopitelné, že ne každý je schopen určit která část masa je která a případně říct k čemu se hodí. Proto jsme pro Vás připravili malý seriál o dělení mas, který Vám alespoň trochu udělá jasno.