Aktuality
Jaká je práce v našem řeznictví?
Přemýšleli jste někdy, jaké by to bylo vyzkoušet si práci v našem řeznictví? Mrkněte, jak takový den vypadá.
Otevírací doba o Vánocích 2022
Jaká bude otevírací doba našich řeznictví v období vánočních svátků? Mrkněte se na změny v otevírací době našich řeznictví ať vás zavřená prodejna nepřekvapí.
Přijímáme objednávky na krůty a krocany
Nabízíme možnost objednání chlazených krůt a krocanů na Vánoce. Závozy do Vašeho řeznictví budou probíhat v předvánoční týden 20. 12. 2022, 21. 12. 2022 a 22. 12. 2022.
Objednejte si je ve svém řeznictví co nejdříve. Objednávky budou přijímány do 7. 12. 2022.
Otevírací doba na Den boje za svobodu a demokracii
Vážení milovníci masa, ve čtvrtek 17. 11. budeme mít v našich řeznictvích zavřeno. Ale nezoufejte! Budeme se na vás těšit opět v Pátek 18. 11.
Zahájili jsme zabijačkovou sezónu
Máme něco nového, o co se s vámi chceme podělit! Naši řezníci usilovně pracovali na nových zabijačkových lahůdkách a jsme rádi, že se s vámi o ně konečně můžeme podělit.
Otevírací doba našich řeznictví kolem státního svátku 28. října 2022
Vážení milovníci masa, kolem státního svátku 28. října 2022 budeme mít v našich řeznictvích jinou otevírací dobu.
Přijímáme objednávky na sv. Martina
Není lepší způsob, jak oslavit svátky, než s pečenou husou, vínem a přáteli.
A není lepší způsob, jak si takovou hostinu připravit, než s pomocí místního řeznictví RABBIT! Stačí si co nejdřív objednat chlazenou husu a my ji pro vás připravíme k vyzvednutí v pátek 11. 11. 2022.
Otevírací doba našich řeznictví na Den české státnosti
Mrkněte se na otevírací dobu našich řeznictví během státního svátku 28. září 2022, ať vás zavřená prodejna nepřekvapí.
NOVINKA - Venkovské kuře
Venkovské kuře je standardní plemeno kuřete s delší dobou chovu, větším prostorem, zkrátka něco lepšího na zub. Aktuálně ho můžete zakoupit ve kterémkoli řeznictví RABBIT napříč celou Českou republikou.
Léto za dveřmi: Je na čase se dostat do formy!
Zdravý životní styl si často spojujeme pouze s ovocem, zeleninou či luštěninami. Musíme si ale obstarat i zdroje bílkovin, nejlépe živočišného původu. Bílkoviny jsou totiž základní stavební jednotkou všech orgánů, svalů, starají se o růst a udržování tkání a tvoří protilátky pro boj s infekcemi.
Stipendijní program pro studenty
Společnost RABBIT Trhový Štěpánov a.s. nabízí finanční podporu při studiu technických oborů na odborných školách a rozvoj dovedností žáků s cílem garance pracovního místa po úspěšném ukončení studia.
Grilovací sezóna
Teplé dny i večery jsou tady a my jsme si pro Vás připravili výčet produktů, které úplně pobízejí na nástup ke grilu a ohni.
Mimořádná opatření
Nový koronavirus je respirační virus. K přenosu dochází primárně kontaktem s infikovanou osobou, která zejména při mluvení, kašlání a kýchání šíří infekční kapénky na své okolí
Konečně prémiové kuře, ze specializovaných českých farem Rabbit
Jako první producent přinášíme Selské kuře, které na našich specializovaných farmách vykrmíme, v provozovnách Rabbit zpracujeme a vlastní dopravou přivezeme až do Vašeho řeznictví.
Okuste naše grilovací klobásky.
Řezníci doporučují štýrskou a oseckou se sýrem. Pochutnáte si ale i na dalších specialitách sortimentu Řeznictví RABBIT.
Dělení hovězího masa
V dalším díle o částech masa Vám povíme něco málo o hovězím mase. Pro větší přehlednost Vám rozdělení doplníme o typické způsoby využití daných částí.
Dělení kuřecího masa
Další díl seriálu o dělení masa je tady. Dneska se zaměříme na dělení masa kuřecího.
Dělení vepřového masa
Cítíte se ztraceni v dělení různých mas? Máte zájem se o tom více naučit? Je pochopitelné, že ne každý je schopen určit která část masa je která a případně říct k čemu se hodí. Proto jsme pro Vás připravili malý seriál o dělení mas, který Vám alespoň trochu udělá jasno.