Kuřecí maso Kuřecí maso Vepřové maso Vepřové maso Hovězí maso Hovězí maso Králičí maso Králičí maso Ostatní drůbež Ostatní drůbež Vejce Vejce Uzeniny Uzeniny Hotovky Hotovky Ostatní Ostatní

Kuřecí maso

100% české kuřecí maso

Nabízené kuřecí maso pochází ze 100 % z vlastních moderních výrobních závodů. Kuřata byla odchována výhradně v ČR, svezena pomocí bezklecové technologie.

Veškerá produkce je pod přísným dohledem řízení kvality, prostupující celý výrobní proces od jednodenního kuřete až po výrobu, distribuci a prodej.

Jsme zpracovatel s nejvyšším zastoupením kuřat pocházejících z vlastích chovů, disponujeme nejkratším logistickým řetězcem svozu živých kuřat v ČR.

Kuřecí maso prodávané na našich prodejnách je nabízeno zákazníkům do 30 hodin od zpracování, je tak zaručena jedinečná čerstvost a kvalita.

V čem jsou naše kuřata jiná

  • 100 % Český původ
  • Kontrola výroby  z pole až na talíř
  • Výroba pomocí nejmodernějších technologií a  nejpřísnějších standardů
  • Zdravá a bezpečná potravina
  • Férová cena

Co z našeho kuřete připravíte?

Kuřecí maso

Kuřecí vývar

Bude se Vám hodit kuřecí hřbet, krk, srdce, žaludek i játra.

Naše tipy: Pokud koupíte celé kuře tak se Vám veškeré odřezky budou do vývaru také hodit. A pro ještě zvýraznění chuti doporučujeme kosti předem opéct v troubě. 

Grilování

Vhodné jsou kuřecí křídla, prsastehna.

Naše tipy: Maso na gril nenaklepávejte a vyndejte ho včas z lednice, aby při grilování mělo pokojovou teplotu. 

Smažení

Pro smažení volte kuřecí prsa.

Naše tipy: Naložte před obalováním maso do podmáslí - způsobí to křehkost masa a především bude maso šťavnatější. 

Kuřecí nudličky

Můžete použít kuřecí prsa, nebo vykostěná kuřecí stehna bez kůže.

Naše tipy: Nezapomeňte při krájení nudliček všechny nakrájet na stejnou velikost. Stejně tak je důležité krájet nudličky kolmo ke svalovým vláknům. 

Pečené kuře

Seženete u nás celé kuře, ale také kuřecí zadní čtvrtku a nebo stehno s kostí.

Naše tipy: Doporučujeme při pečení použít vepřové sádlo. Sádlem potřete celé maso a trochu ho můžete vložit i do břišní dutiny. Tento trik Vám zaručí šťavnaté pečené kuře.

Seznam ocenění a certifikovaných výrobků Klasa